Vælg en side

Ved at få et nyt navn med de bedste energier for dig, vil hjælpe dig med at højne din energi på alle planer i dit liv og hjælpe dig med at få flow på din vej. Når der er frit flow i dine energier i dit navn, vil du bedre kunne mærke dig selv, dine ønsker og behov, så du lettere kan gå efter dine drømme.

Et navneskifte er ikke et kvik fix, hvor alt i dit liv forandres med et trylleslag, fra den ene dag til den anden. Vi har jo alle hver vores livsvej og livslektier, som vi skal lære af i dette liv, for at udvikle os og lære det vi er kommet her for.

Et navneskifte med Numerologi, hjælper dig med at få de mest optimale energier, til at støtte op om dig, så du får de bedste betingelser, for at udvikle dig, slippe gammelt bagage og tiltrække det du ønsker dig.

At få et nyt navn med Numerologi er et transformerende og magisk værktøj til selvudviking, den bedste gave du kan give dig selv.

Når du har de bedste vibrationer i dit navn, vil du vibrere med denne energi og det vil være den energi du sender ud, her vil loven om tiltrækning, sende det tilbage til dig.

Jeg har skrevet et blog indlæg, om at vælge den rette numerolog, når du skal skifte navn med Numerologi. Vi er nemlig mange numerologer og vi har forskellige tilgange til at beregne et navn. Jeg vil varmt anbefale dig at læse mere på min blog på min hjemmeside.

Jeg tilbyder at lave et gratis navne tjek af dit nuværende navn, så du kan få klarhed over, om et navneskift kunne være godt for dig. Der kan være mange tanker forbundet med, at tage beslutningen om at få et nyt navn.

Skriv meget gerne til mig hvis du har spørgsmål, ønsker et Gratis navne tjek af dit navn, eller du godt kunne tænke dig en afklarende samtale med mig om navneskift. Du er meget velkommen.